UNIKKE GÆSTEBØGER

Gæstebog til bryllup

En personlig gæstebog hvor alle gæsterne kan skrive deres personlige hilsen til dagens brudepar. Med garanti en minderig bog. Lav din egen tekst til gæstebogens side 2. Her har du mulighed for at få en tekst/rim med en opfordring til gæsterne om, at skrive i denne gæstebog. Du kan også starte på gæstebogen, men at skrive nogle personlige ord til brudeparret. Der er frit valg.

UNIKKE GÆSTEBØGER

En gæstebog er en bog, hvor gæster fra brylluppet kan skrive en personlig hilsen, takke for en vidunderlig bryllupsfest og ønske brudeparret held og lykke fremover. En gæstebog kan være helt enkel og stilren. Det er også muligt at vælge en stof betrukket gæstebog eller en gæstebog, smukt dekoreret af brudeparret.

bryllupstemaet

De fleste vælger en gæstebog som matcher resten af bryllupstemaet. Har man f.eks. guld som farvetema ved sit bryllup, kan man lade sin gæstebog være præget med guldbånd eller lignende. Under bryllupsfesten placerer man sin gæstebog et centralt sted, spørg evt. feststedet til råds, de ville kunne foreslå den bedste placering for jeres gæstebog.

Anvisning til jeres gæstebog

Det kan være en rigtig god idé at lave en lille anvisning til jeres gæstebog. På anvisningen kan der bl.a. fremgå hvilke sider man må skrive på. Brudeparret kan have et ønske om, efter brylluppet, at indsætte billeder af bryllupsgæsten, på den tilhørende side i gæstebogen. Sørg også for at toastmasteren henviser til, gerne før og efter bryllupsmiddagen, at alle får skrevet i gæstebogen.

Eksklusiv og unik gæstebog

Man kan bruge en hvilken som helst bog med hvide eller lyse sider som gæstebog, men sørg altid for at bogen er robust – En gæstebog skal kunne holde til at blive åbnet, bladret og lukket et utal af gange. De fleste vælger derfor en gæstebog med hardcover. Hardcover er typisk tyk pap, træ eller læder. En gæstebog kan også være betrukket med eksklusive stoffer eller med plads til bryllupsbilleder på forsiden. Der er ingen regler for designet af en gæstebog, men det kan være oplagt at lade sig inspirere af det øvrige bryllupstema. Efter brylluppet vælger mange brudepar at indsætte billeder af alle gæster – selvfølgelig dér hvor gæsten har skrevet sin hilsen.

Ideer til Gør-det-selv gæstebøger

Det er ikke svært at designe sin helt egen hjemmelavede gæstebog. Det eneste du skal bruge er en bog med hvide sider og hårdt omslag. Bogens omslag kan betrækkes med stof efter eget valg. Er man ikke den store syerske, kan stoffet let limes på en gæstebog med et hårdt, jævnt omslag. Man kan også vælge at bruge klar, selvklæbende plast.

Inden den selvklæbende plast klæbes på gæstebogen, kan man forsigtigt klistre billeder, snor, servietter, tørrede blomster mv. på bogens omslag, efterfulgt af den selvklæbende plast. Med lidt fantasi er mulighederne mange og det behøver ikke at koste en formue at lave sin helt egen personlige gør-det-selv gæstebog. OBS! Sørg for at laget under den selvklæbende plast er nogenlunde jævn, den største udfordring er at undgå luftbobler.

Detaljerne i din gæstebog

Uanset hvilken facon, udformning eller dekoration du vælger til din gæstebog er det selvfølgelig vigtigt at sørge for det helt rigtige skriveredskab til bryllupsgæsterne. Man kan vælge at lade bryllupsgæsterne skrive med guld, sort eller én af regnbuensfarver i gæstebogen.

Sørg blot for at farven er mørk nok til at skriften i gæstebogen kan læses. Sørg også for at have mindst et ekstra skriveredskab parat, såfremt den første skulle gå i stykker, eller ved et tilfælde, havne i en lomme.

Danish weddings